#StoltÖverMinKropp

Goo Molly!
Jag tycker hennes låt FREAK verkligen får fram det hon gått igenom och att den låten helt enkelt hjälper de som mår dåligt och går igenom det som exakt hon gjorde när hon va liten.
Ser henne på Go kväll och hör hennes historia. Man gråter verkligen när man hör detta. Så hemskt att en sådan fin människa har fått gå igenom detta och nu de som mobbat henne blir förvånade att hon står där idag.
Hemma låt freak fick mig att inse att jag ska vara stolt över den jag är och ska va stolt över min kropp!

IMG_2202-0.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>