Helg schema 

Fredag: skolan, sedan mot stallet fixar hos Oxman och sedan rida!

Lördag: in mot stan fixa lite med mina grejer! Fota liten surprise kommer! Inte mycket planerat!

Söndag: mest en chill dag! Planera med Alexandra inför besöket på Sture!

Projekt planering då det ska bli en video hur det är där,hur alla lektioner ser ut! Denna video kommer vara för estetisk dans! Nästa video som inte är planerad ännu är på LBS media”fotograf! Men även från varbergs ridgymnasium linjen heter NIU ”Nationela idrotts utbildningen”blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>