Tips”för ridning”

ÖVNING! Som jag brukar köra när jag rider går till så här!

Man kan rida denna övning i skritt , trav och galopp! Vi säger att du rider i trav. Du rider först på den ena volten uppe vid C och sedan rider du snett igenom och ridet på volten vid A och sedan rider du snett igenom! Jag kör den i både skritt trav och galopp!

Det är en hyfsat  bra övning där du lär dig att kontrollera hästen i både skritt trav och galopp! Nu menar jag ordentligt! Då lär även sig ponny eller hästen att du lyssa på dig och dina hjälper mycket lättare.blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>