Tredje världs kriget?

En sak som jag vill ta upp är detta ” nellieberntsson fans och Foooers dramat”

Det gamla drars upp hela tiden på nytt, just nu inte för att vara sådan . Men varje gånger är det alltid NÅGON foooer som drar igång det på en bild på instagram. Är själv en foooer,men jag drar inte upp gamal skit från förra året. Som när nellie la upp en bild på henne och Omar förra året.. Då blev det typ som TREDJE VÄRLDKRIGET fast på instagram.  Så varför lägga ner eran tid på att hata på Nellie? Har ni någon förklaring på det? Visst Foooers blev kallade ”Fans från helvetet” men tänk efter varför vissa av er blev kallade så? Varför hon skrev just det? Just det ni skrev hat pågrund av att hon glömde ett O på The Fooo. Då blev det drama om att hon inte gillade ”ogge” osv. Man bara Shit!! Har inte ni glömt något O någon gång? Jag har gjort det några gånger och jag fick inget hat för det, foooers rättade mig då och skrev inte ”ASSÅ DU KAN INTE BARA TA VÄCK ETT O” men det fick ju Nellie? Så vilken skillnad, vi båda är människor?  Visst hon är fortfarande en av Sveriges största bloggare,men hon är fortfarande en människa och ingen Alien direkt. Hon kan själv göra fel som att glömma ett O eller vad det nu ska vara. Men ni behöver inte skriva hat pågrund av det. Slösa inte er tid på att skriva hat åt nellie eller någon annan. Gör något annat istället. Jag kan ibland hitta bilder som nellie är taggade i där det står ”Det räcker nellie” med typ #Deträckernellie !  Men what? Vad är det för problem? Hon gjorde fel, ni behöver inte starta Tredje Världskriget på instagram heller för att hon träffade  The Fooo Conspriacy, då blir ni själv klart svartsjuka. Om ni nu tänker bara ”Nä varför skulle vi vara det?” Tänk lite hon fick träffa killarna och umgås med dem. Sedan se de träna och checka allt till deras konsär? Sedan se hela också? Jag var själv klart avis på nellie men skrev jag något hat? Nej just det, kommer aldrig heller göra det för den delen. För att det är verkligen inte heller okej att skriva hat eller mobba någon. Både physiskt eller sykiskt. Tänk efter vad ni gör/säger eller skriver innan ni gör det. Jag har gjort fel några gånger och sedan ångrat mig. Jag har själv varit utsatt så till sist anmälde min rektor det. Det höll uppe i ja vad kan det vara tills november ocktober, då hängde hen ut mig och jag anmälde det själv. Man kan aldrig ge sig.. Så tänk efter vad ni gör innan ni gör det svårt för er själva och sätter sig i en sits som ni aldrig kan ta er ur.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>