Sulle är kändis med Mulle i Min Häst

 

Harplinge Ridklubbs Egen Mulle! Min bild och text i månadens utlaga av Min Häst kommer ut i affärerna 31 Mars.  Suliman blir kändis tillsammans med Mulle, kommer även finnas bild på honom i nästa nummer av Häst och Ryttare! Så det är bara att vara beredda att kolla i brevlådan ni som är medlemmar på en ridklubb osv för de klubbar som skickar hem Häst och Ryttare till sina medlemmar, kommer se en nästan lika dann bild. Dock inte den när Sulle äter upp Amanda kanske. Men kommer en liten liknande bild i alla fall, så håll ögonen öppna. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>