True history or?

För 3 år sedan var namnet Linn Strelin anonymt för mig! Tills jag hittade hennes blogg genom en tjej som tipsade Linn stort. Så jag tänkte bara ”varför inte”, så jag sökte upp hennes blogg direkt jag kom hem. Jag blev fångad av hennes historia med Cappuchino! Men jag blev gripen av alla inläggen, men även bilderna. Så jag började gå in där, 24/7 efter första titten på bloggen. Sedan dess har jag följt Linn genom alla svåra stunder, men även alla glad. Jag har läst om henne kamp med Picasso också. 

01728

Linn Strelin är en stark människa som gått igenom mycket. Men hon är en grym person som kämpar och presterar verkligen enormt. Hon ger mig enormt mycket mod och hennes inlägg och bilder ger mig energi, för min egen blogg som jag just nu driver på Spotlife. Hennes blogg ger mig enorma tips och idéer. Men hennes kämpar glöd finns bara hos henne, den kan bara hon ha.

Man får bygga ett eget självförtroende och en egen kämpar glöd som Linn gjort.Tack vare henne har jag byggt upp ett eget självförtroende och en egen kämpar glöd inom mig. Hon är en av mina största bloggare, men även häst världens blogg drottning.

057_505f38dcddf2b35652005463  

Mitt bloggande har alltid haft en grund efter speciellt Linn! Men vad som är speciellt med henne kan bara man själv se. Hon kämpar igenom blod,svett och tårar, mycket energi finns i hennes texter. Inte bara i hennes texter, utan även på hennes bilder hon lägger ut. Hennes historier om Picasso och Cappuchino griper en verkligen till att fortsätta läsa och följa hennes blogg. Dessa inlägg är då olika år, men historien med Picasso tog slut förra året tyvärr. Historien om Cappuchino tog slut 2012, de året jag började följa henne. Linn Strelin är idag 21 år gammal och äger Axélls Oprah. 

Tycker att ni ska in och följa henne, i alla fall läsa och bedöma själva. Men mitt bloggande och min historia började efter jag börjat läsa Linn Strelins blogg!

http://www.ztreliin.se 

212

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>