Stå för vem du är!

Stå för vem du är, något som många ungdomar men det kan även finnas vuxna människor som inte vågar stå för vem man är. Man ska kunna stå för vem man är utan att bli mobbade eller trakasserad, för sin läggning,ursprung,ålder m.m.  Det finns ungdomar som blir på hoppade för deras läggning eller ursprung. Jag har ibland fått uppleva detta, på denna bloggen har jag inte gått ut med min läggning! Men jag tänkte göra det! JAG WILMA SNART 15 ÅR ÄR BISEXUELL! 

Det är underligt många som inte vetat om detta, men samtidigt ändå många som vetat om detta. Ibland kan man få frågor i huvudet, varför människor ska hoppa på en för att man är antingen bisexuell eller homosexuell. Vi är vanliga människor för det? Ingen skillnad på oss? Visst vi kanske gillar samma kön eller det motsatta. Men vi kan också bara gilla samma könet som vi är själva! Men vi är fortfarande normala människor som ni andra? Inget fel på oss helt enkelt! 

Jag står för vem jag är och det tycker jag ni andra där ute ska göra, stå för den du är! Våga stå för den du är! Så lyckas man och vågar ännu mer! 

image

Jag tror på er, så kom igen! Våga tro på er själva! Ni är fantastiska människor♥

Kärlek till er alla underbara människor!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>