Joel Engh gästbloggar

Hejsan allihopa!

Jag är en 17-årig homosexuell kille som genom bloggandet har blivit en otroligt stark person med båda fötterna på jorden. Från en början startade jag min blogg på nattstad där jag enbart ville skriva om min vardag och min karriär som innebandyspelare. Men en dag bestämde jag mig för att en gång för alla att komma ut med min läggning på den sociala medie där jag skriver om mitt liv och där som jag vet att väldigt många människor läser. Varför kan man undra? Jo för mig var det en fördel att komma ut som homosexuell på bloggen eftersom det då inte var någon som längre behövde undra utan då var det bara så helt enkelt, han är gay okej fine lixom.

Jag har sedan den dagen aldrig heller fått en negativ kommentar om mig själv utan bara hört massa positiva saker från andra så som ”du är exakt samma person ändå så det spelar ingen roll vilket kön du väljer att dela livet med” och de är det som alla måste inse, vi homosexuella eller bisexuella är exakt samma människor med exakt samma värde som heterosexuella. Vi väljer bara att kanske dela livet med nån av samma kön eller kanske till och med båda. Hur underbart är det inte som i Wilmas sits att kunna välja och vraka bland alla människor runt om i världen vare sig tjej eller kille. Så tror jag faktiskt att alla skulle vilja ha det om det nu inte var så att det finns de människor som har fördomar och andra negativa inblickar på detta.

Att vara homosexuell eller bisexuell är faktiskt inte något annorlunda längre utan det börjar faktiskt bli ganska vanligt. Därför är det extremt viktigt att man försöker tänka lite utanför boxen och faktiskt inse att det är något fantastiskt. Kärlek som kärlek vem bryr sig egentligen? Det finns viktigare saker här i livet att bry sig om så ni med fördomar lägg ner och försök ändra er uppfattning om bisexuella och homosexuella. För en dag kommer ni inse att 17åringen från Värmland hade rätt. Alla är olika och så är det bara varken man vill inte eller.
Klicka på bilden för att komma direkt in på min blogg, www.joelengh.blogg.se11351466_10152809276926053_1078080226_o

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Joel Engh gästbloggar

    • din kommentar är inte okej över huvudtaget. hoppas du själv snart inser att du ska ta bort den. kommentera inte igen, jag lovar dig att det vill du inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>