summer 2k15

Ja, hur ser min sommar ut egentligen? Sommaren 2015?

Enligt mig bästa sommaren hitten tills. Simon har vart här och allt möjligt har hänt!  Nästa måndag händer det saker, säger inget  ännu. Men ni kommer får reda på samma dag eller kanske möjligtvis på Söndag. Idag är det ju den tredje Julie, det betyder alltså att min nästa yngsta kusin fyller år!! Hipp Hipp Hurra för honom!! 

summer2k15

Ni kanske märker smått att jag älskar, då menar jag verkligen ÄLSKAR att redigera bilder? Tycker ni att jag ska fortsätta lägga upp allt som jag redigerar? Det kan vara från olika spel bilder från olika spel, speciellt Star Stable Online! Det är hur roligt som helst att redigera SSO bilder. Man kan göra så mycket, självklart kan man det med exakt vilka bilder som helst. Fast just SSO bilder är min favorit del av olika kategorier. Kan ju lägga upp smått olika för att ni ska få några smak prov? Vad sägs om det? Ska försöka fixa några då min dator blev helt kapput så ska försöka hitta några av mina som finns någon stans. Men annars fixar jag det på egen hand! Brukar kunna måla egna på datorn också, med rätt program 😉

email-attachmentstarstable-photo1

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>