Hur kommer det bli?

Somsagt kommer bloggen bli uppdaterad som ni redan märkt! I själva värker ska bloggen utvecklas och nå ut till alla ungdomar som stöttar jobbet mot att stoppa mobbningen och nät trakasserier till exempel! Finns mycket vi kan göra för att minska mobbningen. Men vi kommer aldrig få den att försvinna helt eller hur?  
 
Vill få tjejer där ute som är osäkra på sig själva att bli starkare och bygga upp ett själv förtroende för de unga karaktärenna hos både tjejer och killar. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>