Ett saknad ryttare?

Ja, vi har alla någon som vi saknar på banan att heja på! Jag har en som var en grym förebild, men i nu läget så ger han mig olika tips fortfarande. Han är fortfarande en häst kille innerst inne, det gör han speciell för mig i alla fall. Denna kille är Nicholai Von Benzon Hollesen! Minns ni den lilla killen som sökte till Ponnyakuten med sin c-ponny bilbo? Idag står han fortfarande lika grym som artist i ett band i stället. Men han är fortfarande den killen som alla vi såg för första gången i Ponnyakuten.

Olika personer som jag känner och kände, slutade följa Nicholai när bilbo såldes. Tro det eller ej, jag slutade aldrig följa Nicholai fast bilbo såldes. Under storhäst tiden följde jag honom, när hans ridning slutade förra året så blev jag förstås väldigt ledsen men jag fortsatte ändå följa honom till idag. Nu står han på egna ben och fortfarande en väldigt fin person och förebild naturligtvis fortfarande. Men fortfarande kan man se tillbaka på gamla tävlingar och bilder, på nicholais tid inom ridningen men han lever ju än idag så varför sörja över att han inte rider mer? Hans framtid är stor inom musiken så tycker ni alla ska fortsätta följa honom!

dsc_0145_162398282111dsc_3348_153735703

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>