Svårt att bli en häst tjej eller kille?

Nja, det är inte alls svårt att bli en häst tjej eller kille! Bara man har det rätta intresset för hobbyn och presterar ditt man vill så är man alltid en häst tjej eller kille. Om man bara vill vara i stallet och mysa eller ta hand om ponnyn eller hästen så är man lika mycket häst tjej/kille som alla andra som tävlar m.m.! För tjejer är det väldigt lätt att kunna gå ut med sitt häst intresse, okej kanske inte alltid lätt. Men för killar kan det ibland vara väldigt svårt, då mobbning och trakasserier upp kommer och det tycker jag inte är alls okej. Men som sagt så är det inte alls i svårt för vissa men för andra kan det vara enormt svårt, då mobbning förekommer och det kan vara ekonomiskt för andra. Helt enkelt olika problem som kan hindra detta. Men om vi tar detta med mobbningen, låt inte det hindra er tjejer och killar. Ni är starkare en dem som driver detta med att mobba er som rider. Speciellt killar för det mesta om man kollar runt på olika häst bloggar som killar driver. Ni är grymma och ni kan bara ta och strunta i dessa mobbar och bara kolla på dem. Ryck på axlarna och gå där i från, men det är lätt för mig att säga då jag inte vet något om hur ni som har hamnat i denna situationen. Jag tror på er så bara ta ett djupt andetag och fortsätt för det ni brinner för! Ni är grymma och ni ska tro på er själva, bygg upp er karaktär och bara stoppa samma ord tillbaka i mobbarnas mun.

031

Min ena favorit ryttare, Nellie Berntsson & High Hope!

201312291828255570975843_sbig

Sedan en saknad ryttare på banan, Nicholai Von Benzon Hollesen!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>