Plugg dag

imageMin dag ser mest ut att plugga plugga och plugga.. Hela terminen blev att satsa, välja linje gymnasium och allt mellan himmel och jord som ska göras denna terminen. Jag har nationella prov i höst alltså muntliga delarna… Men jag har ändå funderat rätt mycket på gymnasium, jag har redan skuggat i våras om jag inte berättade det. Men de linjen märkte jag efter ett tag att det var inget för mig trots att jag älskar att dansa. Men så är det intresset försvinner, men jag ska ta något jag tycker är roligt och kan få jobb på också.

Men vi hörs mellan ämnena idag!!

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Plugg dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>