Jag vet vad ni…

Jag vet vad ni tänker just nu när ni läser detta..

”Varför har du inte uppdaterat din dumma åsne banan??!!”

Jo av vissa anledningar, så skolan massor massor med skolan. Stallet självklart också massor, sedan har pratat mycket med min kille. Som jag kunnat kalla min snart i ett halv år, min underbara Simon! Han är himla perfekt.. okej wilma stop dreaming! Mycket kommer nog hända, speciellt att jag ska bättra mig att uppdatera mycket mer! 

11311298_872565046159178_316028653_n

Godnatt allihopa!

For You My Love: Goodnight darling, i miss you and i love you so freaking much! I think about you days and nights like hours, minutes and seconds. I dreaming about you all the nights, and i wanna hold you just now and fall a sleep in your arms♥ I Love You My King♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>