Next week

Nästa helg åker jag till Simon! Då har jag fått kalla honom Min i ett halv år. 

  
Kommer bli en fullspäckad helg, åker tidigt på morgonen och åker hem sent på söndag kväll. Så vi kommer få så mycket kvalitets tid tillsammans med varan. På fredag morgon så mycket jag kan säga är att jag kommer vila lite när vi kommit hem till honom. Eftersom han läser bloggen kan jag ju inte säga vad jag tänkt och planerat. Dessvidare kommer jag fixa mitt rum i morgon när jag får någon tid över. Ska dra till stallet tidigt i morgon bitti och fixa m.m. Sedan vill jag även önska lycka till Rebecca!! Som ska tävla L:C+ i division || laget. 

  
Kommer fixa massor av bilder från clinicen som Alex Zetterman hade här i Halmstad. Otroligt lärorik var den och fick även otroligt bra tips. Ska börja lägga upp lite mer makeup and hair style favisar, lite smått och gott helt enkelt. Kommer även fixa massor av smaskiga tävlingar för er.

Hoppas ni haft en grym kväll och fortsätt ha en grym kväll tills ni ska sova! 

Jag säger Godnatt för mig!


blogstats trackingpixel

En reaktion på “Next week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>