Varning!

Allt hat och skit som kommit in av avundsjuka personer angående olika saker., som är väldigt grova helt enkelt.. Om det inte slutas upp kommer detta anmälas direkt. För det är inte okej över huvudtaget! Så jag ber er för jag vill inte anmäla men jag är tvungen om detta fortsätter. Ville varna er i förväg så ni har en tid på er att sluta upp. 

  

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Varning!

 1. Blev fel när jag skulle svara i min blogg. Ja hon rider flera dagar i veckan. Hennes kompis har ponny där och följer med efter skolan då. Hon hjälper till att sköta den. Vi är ju mer och mer utomlands. Vi har pratat om att ge henne egen ponny och ha den i stallet som vi inte visade dig.

  Vad roligt att du hittat en så fin kille som Simon Magnusson. Var snäll mot honom, var trogen, bråka inte och älska bara honom utan att vara svartsjuk.

  Läget här är bra hos oss. Du borde ta med Simon till vårt fina hus här och bada nästa sommar. Vi har ju en del hundar här. ..Varav våran Brunis.

  Vi åker till lägenheten i Tyskland nästa sommar.

  Du är nästan vuxen nu. Gör SAKER som vuxet ( fattar ju vem som helst att ni gör) och har mer ansvar. Kom hit med Simon någon gång till våren. Vi är inte i Sverige förrän till våren igen. Så kom hit med honom.

  Kan ju följa med till lägenheten i Tyskland vid Oktober festivalen nästa år? Våran hund följer med då. Vi har lägenhet där.

  //Kram kram, älska, fundera, snyfta och läk.
  Din ”styvmamma och din sjal lade pappa”

  Massor av hjärtan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>