Hur ser allt ut?

Den frågan ställer jag mig själv hundra tals gånger! Hur ser allt ut för mig?

Jo nog som alla vet är det höst lov för min del. Lovet kommer för det mesta tillbringas i stallet, onsdag så ska jag på clinic men även putsa Hajens sadel och träns. Nu undrar ni säkert, vem är Hajen? Jo Hajen är ett d-Ponny sto och hon är 14 år gammal. Helt ny på Ridklubben, hon är redan än av min favoriter. Jag har inte övergivit Barriär, don’t think so huh? Men Hajen är jätte rolig ponny, hon lyssnar jätte bra på hjälperna. Men som sagt nu ska jag fortsätta hur mitt höstlov ser ut eller kanske ska kalla det hästlov? torsdagen ska jag upp tidigt, då ska jag hoppa Ridskolemäskerskapet med Hajen. Banan ska byggas 9.30, men åker ditt lite tidigare för att fin putsa henne lätt innan. Jag valde hoppa 50 på henne då jag hellre vill ha kontroll över henne och göra en bra runda, än att jag hoppar 60 och inte har någon kontroll alls över henne. Tränaren Emelie tyckte det var klokt valt av mig då Hajen kan gå i 190 när man ska hoppa med henne. På Fredag ska jag upp och fixa med Barriär, skrittas för det mesta men även lite trav.Samma gäller då söndag. Lördag ska jag även vara i stallet :)

DSCF6566

Bara jag som kärat ner mig i denna bilden jag fick från Harplinge 12 Augusti?? *_*

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>