Någon saknad häst?

  
Helt klart Apple! Den hästen lärde mig massor inom dressyren men även hoppningen. Hur är hon ? Hon är hel mysig att rida, men passa dig när du rider ut. Det kommer jag ihåg så väll! Haha stackars Ida o Basse som fick först hennes bak på sig och sedan så stegrade hon sig.. Lilla Apple ville inte gå utan Lady. Hon är i alla fall i sina unga 9 år och ett holländskt fullblod. I dressyren är hon helt magisk, hon flyter på. Hennes mjuka trav o ökade traven herregud, den hästen är grym. Hoppningen då? Haha jadu vi var inte direkt ensidiga om den saken. Hon är väldigt stor att rida och kräver verkligen av sin ryttare. 

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>