Vad händer?

Jo bloggen håller på att om designas, inte direkt i bloggen då hade ni självklart märkt av det. Men jag sitter dag som natt för att få allt med varje detalj perfekt i säg. Det låter verkligen hur urtråkigt som helst, men i mitt perspektiv e det hur roligt som helst i säg. Hur som helst kanske det e bra för er att veta, sedan kommer massor av bilder komma upp här då o då :)

MG_9665_edited-12

En redigering jag gjorde till Linn på Ztreliin.se :’D Blev hel nöjd med den, eller vad tycker ni? c:

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>