Stop, Just Stop This Shit?

Namnlös3

Okej vad är det jag ser? Lägg av med detta, Omar har inte gjort något mot er så varför skriva skit på skit, så allt läggs på lager? Jag orkade bara inte se på utan nu ger jag mig in i kampen. Jag vet vad alla efter följder kan bli på detta inlägget men shit the same. Fooofamily forever and ever! Omar är en sjukt fin människa jag  så sluta kalla han ( äckel, transfob osv osv) Snälla ni förstår inte hur han känner sig, han är en helt vanlig människa precis som vi alla andra. Han bara turen att vara med i ett av världens bästa största pojkband. Vad gör det för skillnad ? Ja han är känd men fortfarande en människa med ett hjärta av guld. Så sluta lägga ner varenda gnutta tid ni har för att kasta skit på honom. Vet ni vad det kan leda till slut om ni fortsätter så här? Antagligen polisanmälan m.m.,

Omar du är en helt underbar människa och låt ingen trycka ner dig okej?  Bara strunta i dem, sträck på dig och älska alla dem som stötar dig, men även försvarar dig som jag gör precis nu i skrivande stund. Du har verkligen förändrats både på utseendet, men även att du har blivit mognare. Men du har ju fortfarande din ”hyper time” så kan säga att det är bara fett roligt och gulligt.

IMG_6569.JPG

Foooers give him love, a lot of it okey???!! Foooers ge han massor med kärlek spamma honom som insta twitter m.m. okej??♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>