Hur klär jag mig hemma och i skolan?

 
Hemma kan jag klä mig lite hur jag vill, även med mina närmaste vänner för dem accepterar mig för den jag är. Det gör oftast inte dem i skolan eller ute på stan, dessvärre så är det inte bara ungdomar som tycker jag klär mig fel utan även en del vuxna. Jag klär mig mer killigt hemma och med vännerna. Nu kommer den stora frågan varför gör jag det? Jag har haft en tidigare gäst bloggare här vid namn Joel Engh. Om ni letar upp detta inlägg, även läser de han skrivit kommer ni få fram eran svar på varför. Hur e killigt för min del? Har oftast en stor t-shirt som ni ser på bilden ovan, med det har jag alltid mina adidas byxor och en snap back på köpet. No makeup fast ibland kanske jag har lite men inte alltid. Har oftast mina vita skor som e lite åt kill smaken, men det är inte alltid.

  
Väldigt gammal bild men ni ser ändå skillnaden mellan bild 1 och bild 2 ? På bilden här ovan denna text eller långa förklaringen så ser ni mig kläd som en tjej ( lite mer som en tjej) fast det är nog inte alls vanligt nu på vintern (:

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>