Tävlings ryttare jag följer?

  
Först och främst en ung ryttare i min egna ålder. Hon är endast 15 år och vunnit i Falsterbo, hon tävlar internationellt m.m. Hon har gått från ponny till storhäst, tävlat ponny SM och placerade sig som femma på ponnyn Bellman. Sommarn 2014 vann hon i Falsterbo med Saga, hon heter Nellie Berntsson. Just nu strävar jag efter att bli som henne, rida på dem internationella banorna men även tävla i Falsterbo nån gång. Varför just Nellie? Jo hon är sten cool när hon rider in på en tävlings bana. Hennes rundor blir så perfekta, kan sitta och kolla på hennes rundor om å om igen. Alla tävlingsrundor som hon lagt upp på youtube men även på hennes blogg ser jag tusen gånger om. Varje fredag och söndag så rider jag, försöker peppa mig själv att det går om man vill. Det funkar men i bland kan man alltid ha en dålig dag man behöver inte tjura ihop för det. De har Nellie lärt mig, jag har följt hennes blogg så länge jag kan minnas. Följt hennes tävlings rundor m.m. 

  

Varje söndag som jag rider Barriär försöker jag variera så mycket som möjligt. Jag rider oftast i ridhuset men jag rider ibland utomhus som kanske inte är min stora trygghet direkt. Men Nellie själv och hennes blogg får mig att bygga upp en trygghet i mig själv. Det kommer gå bara man tror på sig själv. Tack så mycket Nellie för att du och din blogg finns, utan dig hade jag aldrig varit där jag är idag.

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>