Stop Med Mobbning

Jag ställer mig rak i ryggen och stöttar er som blir mobbade! Mobbning är helt fel och ska inte förekomma i skolan, i hemmet eller på nätet! Ni är värdefulla precis som ni är tjejer o killar. Mobbarna har fel! Ni är värda lika mycket som alla andra. Er hud färg,bakgrund, rötter spelar ingen roll, ni är lika värdefulla som alla andra! 

Jag har själv fått stå ut med mobbning och hat på nätet men även i verkliga livet.  Jag mådde självklart väldigt dåligt i början, men efter ett tag började jag stå upp för mig själv och struntade i mobbarna. För dem skulle inte få rätt och dem skulle inte vinna heller för den delen. Mitt liv är det jag ska styra över, mobbarna ska inte lyckas trycka ner mig för att dem själva ska må bra! Tjejer och killar ni är värdefulla så skit i mobbarna❤️ kärlek till er! Våga tro på dig själv!

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>