Ibland tar det längre tid

Ibland tar det längre tid att fixa med projektet än vad man tror igentligen. Planer ska läggas upp och hur ett bra flytt ska passa in. Då vi inte kommer riktigt överens ibland så kommer det ta längre tid ibland. Men ni kommer inte bli besvikna, tro mig det kommer bli en upplevelse för både tjejer så som killar att följa. 

  
Mina råd för er är att stötta och hjälpa oss med idéer och kanske få ett nogorlunda flytt. Kommer inte att sluta här trots projektet som ska komma igång. Så ni kan andas ut och vara lugna. Projektet kommer ta tid här i från men ni kan alltid kolla in där också för att se om jag lever.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>