Never Mind, stop this!

Att leva med mobbningen efter än pågrund av att man utövar en vis sport har hänt efter många killar och även tjejer så klart väldigt länge. Ridsporten är en tjej sport enligt många vuxna men även ungdomar som inte tänker efter riktigt ordentligt. Killarna som börjar rida blir färre pågrund av mobbning, hat och trakasserier från omgivningen. Men killarna ger ändå inte upp för det, jag hoppas även att många får en chans att se vad som är marionettens sport!  Exempelvis i OS är ridsporten den ända gren som kvinnor och män tävlar på samma vilkor. Samma gäller alla andra stora evenemang som VM,EM, SM, DM osv. 

Jag tycker kommunerna även ska satsa mer pengar på ridsporten. Exempelvis på några klubbar och föreningar. Inte satsa bara på en klubb i en kommun. Tar vi den största i Halmstad, så satsar kommunen för det mesta på den klubben. Jag tycker det är riktigt surt av kommunen. 
Tack för mig, inte det bästa inlägget! Men kom ihåg tjejer och killar, ni är grymma och strunta i skit snacket! ❤️

  
Jag och skrållan!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>