Saknar er

Barriär har ni hört talas om innan! Han är den första som jag fått ett starkt band till. Ni kan inte gissa hur gammal han är, alla jag frågat har svaret varit mellan 7 till 9 år gammal. Tro de eller ej, men han är faktiskt 19 år gammal. Han tog mig från botten till där jag är idag. Vår resa är inte slut ännu! Kommer rida honom i augusti och sedan får vi se vad som händer. Han har ett hjärta av guld!   
 
Kryddan är en New Forest valack som jag red under en period innan jag blev skadad. Han är kategoriserad som D ponny, exakta höjden vet jag inte riktigt! En ponny med en energi och utstrålning trots sin ålder!


Bilderna är tagna av Isabella Falk, kolla in hennes Facebook sida! Proffsig fotograf enligt mig

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>