Duger alltid med iphone

Vad jag menar med rubriken är nog lätt att förstå! Just nu sitter jag i en sits då jag måste hitta en ny kamera… Så använde min mobil, en iPhone 6 för att fota kvällen i lördags och söndag eftermiddagen då jag träffade Rebecca! 

Det duger fruktansvärt bra tills jag hittat en ny kamera!


Bilden på Rebecca och Cezar från söndagens fotografering. 

Bilden från i lördags! Blev otroligt nöjd, tänk att en mobil kamera kan ta dessa bilder! Wow är ordet som beskriver denna mobilen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>