School time

Vad som händer under en skol dag för mig är inte som alla andra programmen! Mycket stall och väldigt få lektioner! Förutom varannan torsdag! Onsdagar har den jobbigaste lektionen på morgonen! Tre timmars matte, jätte roligt…


Men alla timmar i stallet man får under sin skol tid och plus de timmar över sin fritid är så guld värda! Jag mår bra av att vara i stallet då jag syssel sätter mig väldigt lätt och min hyper aktivitet bli betydligt mer kontroll bar än vad den varit tidigare! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>