Bilder från veckan


Lite bilder under veckans gång, som ni vet har jag haft sommar skola vilket har varit den roligaste tiden för mig! Då jag verkligen fått betydligt mycket hjälp med att bygga upp mitt självförtroende igen.
Jag har varit nere i botten väldigt länge men sen jag o barriär hoppade felfritt på den banan olyckan skedde på har jag fått tillbaka mitt mod helt.
Vilket jag ser som en bra förändring i min häst hantering.
Vi jobbade mycket med häst hanteringen och även fick rida smått på några hästar, varav en jag aldrig ridit på skolan innan.

Just nu är det söndag och det regnar ute suck. Jag som tänkt ta fina bilder idag men men, i morgon blir det en ny dag!
Hoppas ni har en fin dag nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>