Sjukis ja

Varit sjuk ett tag och nu är jag äntligen på bättrings vägen! Min helg kommer i alla fall bli toppen! Åker till min farmor i Halmstad o där börjar jag med att handla på Hööks (behöver grejer där som sagt).

Sen kommer de va tränings helg för min del då jag varit sjuk o inte kunnat träna.

Sedan på söndagen blir det att fotografera i Mahult division 2 dressyren, där min kusin deltar!

Älskar verkligen denna outfiten (passar i olika stilar) men just denna dör jag nästan helt för!

Hoppas ni haft en bra dag i alla fall till en början!

För min del bär det av till APL platsen!

//wilma

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>