Ge mig idéer

(Gammal bild på mitt saknade långa hår!)

Ge mig idéer på vad för videos och även inlägg ni vill läsa/se på. Vill kunna anpassa det så ni tycker de är roligt att checka in här och även på min youtube kanal som jag ska fixa extra med i helgen! Design till bloggen kommer inom kort även den fixas.

Då jag ska göra allt så mycket lättare för er att hitta och komma direkt till mina sociala medier och även youtube.

Jag kommer kunna fixa så mycket mer när jag fixat en ny dator då den andra mer varit till en redigerings dator för film o bilder så behöver jag en som jag kan använda för att designa bloggen o fixa min kanal till de bästa av de bästa för eran skull.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>