Gårdagens träning

Igår hade vi Hoppträning i skolan för Jörgen Larsson. En av de bästa hopp tränarna som jag någonsin tränat för.

Jag red CoCo, inte min favorit häst att hoppa egentligen. Men igår blev jag minsann förvånad. Fick beröm för att jag hade en bra rytm vilket gjorde mig väldigt glad. Själv märkte jag av att hon lyssna på de jag krävde. Hon kortade galoppen och längd den när jag bad om de.

Det ända som blev bättre i slutet va mina vägar!

Har man en häst som man endast hoppat en gång tidigare, ta de ett tag innan man kommit in i det igen.

Men Jörgen sa att hon kan alltid va lite på tårna och det märktes ordentligt.

Hade ingen som kunde filma men får fixa de till nästa gång.

Nog om gårdagen!

Foto: Falkenbergs Foto

Jag har en fråga till er!

Vad skulle ni använda för bettlöst? Då Lillan är väldigt rädd om öronen, och detta tränset är man tvungen att böja och det är där henne reaktion blir som starkast!

Ska man knäppa av nackstycket och sätta på det efter man fått in bettet i munnen!

Jag har så många frågor till er på samma gång!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>