New day

En ny vecka och en ny dag att börja med! Denna månaden blir min sista tillsammans med Delight vilket är synd! Men till våren kommer jag börja rida henne igen! Anledningen är att jag rider i skolan en hel del och även min tid i Halmstad är ridning. Inte nog med det är de mycket i skolan och det sliter på mig mycket.

Men kan berätta att i slutet av oktober tävlar jag och Barriär LB:1 i klubbmästerskapet på Harplinge RK!

Tillbaka till Delight så ska jag ta mycket bilder med henne under månaden som minnen! Ska tänka på om jag ska göra en förstoring av en bild!

Har ju redan på Barriär och Kryddan i rummet!

Min favorit, min prinsessa!

Vi ska göra den sista månaden tillsammans till den bästa!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>