Bad news and good news

Glömde skriva inlägget igår men hade ingen lust då.

Men den dåliga nyheten är att jag och Delight slutade vår resa igår. Väldigt ledsamt men kanske till våren igen när jag har återfunnit min stabilitet och ork igen.

Men jag har hittat en ryttare som kommer passa henne som handen i handsken. Det får ni veta i morgon förmodligen om allt stämmer bra mellan dem två!

Vilket jag hoppas på, då ryttaren är en hopp intresserad sådan och Lillan älskar att hoppa!!

Men som jag skrev innan har de blivit mycket för mig med skolan och sedan Lillan tre gånger i veckan! Plus där på fodring!

Om jag nu kommer över till den andra linjen så måste jag plugga ikapp två ämnen som dem haft i ettan och vilket jag inte haft.

Så därför valde jag att avsluta våran resa tillsammans för min skull och även för lillans skull! Då hon inte ska behöva ha en ryttare på ryggen som är så stressad över allt i skolan.

Vilket är jätte sorgligt då jag gillar henne extremt mycket. Hennes personlighet är så himla härlig och hon har så mycket att ge! Lillan är endast 6 år och den hästen har en ljus framtid fram för sig med rätt ryttare. Tyvärr i nu läget är det inte jag vilket är väldigt synd men den nya ryttaren kommer förmodligen ha mycket roligt tillsammans med Lillan!

Vilket jag självklart kommer följa och hjälpa henne om hon vill!

Tack för allt Delight, jag kommer att sakna dig extremt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>