Höst Lov!

Jag kan lova er att under höst lovet kommer massor av smaskigt innehåll på bloggen!

Just nu är det mycket plugg för min del och även häst står på schemat! Men även en hel del träning för mig själv! KM har blivit flyttat till vecka 47, så fick tipset att stärka upp min rygg då jag är rätt svag när vi kommer till muskelpartiet runt ryggen!

Det kanske inte syns så tydligt på bilden men jo jag är rätt svag i ryggen! Vilket gör de fruktansvärt svårt att hålla upp Barriär i en samlad galopp, vilket är väldigt svårt i nu lägget. Men jag och barriär ska träna för en tränare på klubben under lovet så det kommer bilder. Det kan jag lova er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>