Tävling i helgen

Som ni ser så är det tävling i helgen som gäller! Dressyr klassen är på lördag efter middag. Startar 15:42 väldigt sent enligt mig, sedan är de hoppningen på söndagen! Dressyren gör jag med Barriär självklart & hoppningen gör jag tillsammans med hästen jag gick omkull med förra sommaren! Kommer ni ihåg? Jag låg till o med å bloggade på sjukhuset. Vilket va sjukt ärligt talat, att jag kunde blogga trots smärtan och chocken som smög sig på! Nog om de förflutna!

Jag är otroligt nervös inför hoppningen då jag inte ridit Skrållan på över ett år! Men vi tror att de behövs eftersom jag är helt knäckt fortfarande så är de nog den bästa medicinen! Att hoppa samma häst som olyckan hände med är nog bra för mig! Självklart är jag nervös för dressyren, då många duktiga ryttare som man möter! Självklart kommer jag uppdatera er med bilder och inlägg under dessa två dagarna!

Inte bara tävling som kommer ske, utan vi i US (ungdoms styrelsen) ska möta den stora styrelsen i gymkana! Vilka tror ni vinner?? US eller Stora styrelsen?

Denna ponnyn saknar man ju ändå!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Tävling i helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>