Snart nytt år!

Morgon morgon!

Har varit vaken länge men inte riktigt haft orken att uppdatera! Men nu så, har jag vaknat till riktigt ordentligt! Idag ska jag packa det sista för att sedan åka vidare mot Halmstad, där jag ska spendera den sista veckan av lovet!

Jag har även vilat i två dagar från träningen så ska ta tag i det så fort jag packat färdigt! Nästa vecka börjar bra på de nya året. Fredag kommer jag träna dressyr på Cleo (en riktigt liten ridhäst eller d ponny vet inte riktigt) för samma tränare som jag brukar med Barriär! Ska bli jätte kul då hon är ung och riktigt rolig att rida har jag fått höra! Sedan på lördag så är det midvinter hoppet och där kommer jag hoppa Lofty Duncan! En d ponny valack jag inte ridit på hur länge som helst. Ska hoppa 60 med honom och den hästen med rätt ryttare kan få rätt mycket krut i hoppningen! Då midvinter hoppet består av en grundomgång och sedan en omhoppning för dem fel fria så satsar jag på fel fri grundomgång och sedan ser jag vad de finns för vägar att rida i omhoppningen!

Men ska bli väldigt kul att få hoppa ponny igen! Som jag längtat efter de!

Uppdaterat mer senare innan jag åker bil ner till Halmstad!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>