Hatten av för…

Jag måste bara säga WOW vilken runda Stephanie Holmen och Sparven gjorde i Zürich igår eftermiddag! Jag har inga ord!! Att gå in som nummer två i omhoppningen av 14 stycken som gick dit. Dessutom va hon den ända kvinnan där och även va detta hennes andra start i världscupen! Att gå in göra den snabbaste tiden och sedan sitta i vinnarstolen tills den sista ryttaren ridit och hon står som segrare.

Jag säger bara wow till denna ryttare och häst. Detta fantastiska ekipage!! Satt som fast klistrad framför svtplay hela dagen och detta va något fantastiskt! Att vi fick två stycken svenskar till omhoppning för det första och sedan för Stephanies insats med Sparven!! Helt otroligt!!

Hatten av för Stephanie Holmen och Sparven!!😍

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>