Lördags

Denna hästen får guld stjärnor i mängder efter gårdagens dressyr träning. Ingen galopp utan allt fokus låg på skritten och hans trav då samlingarna, takten etc ska vara i en perfekt balans.

Slutade med att vi tog mängder med bilder då jag inte har några nya bilder alls med hästar överlag. I alla fall där jag själv är med på så att säga.

Ni kanske undrar hur fredagens dressyr träning gick? Helt okej men inte helt hundra i mina ögon. Cleo va extremt taggad och hade mycket energi, men något jag hade problem med va hennes huvud som hon skulle rycka hit o dit. Vilket hon fick mig ur sadeln några gånger och då fick jag börja om från ruta 1 igen.

Men det ska ju inte alltid vara helt perfekt man måste lära sig av grejerna som går sämre.

Men i lördags så följde jag med min kusin på hopp träning och fick träffa en favorit tränare som är i Sverige under två dagar alltså lördag o söndag. Hon är bosatt i Holland annars, på stall Hendrix.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>