Vinter och sportlov

28058820_2023311231274706_5100852914591240545_n

Inte kunnat blogga så mycket under gårdagen men som jag nämnde fyllde pappa år och idag ska han firas med hans släkt och hans sambos familj vilket kommer bli super roligt. Men som ni kanske märker har jag börjat uppdatera designen på bloggen, vilket kommer ta ett tag. Då jag är en liten perfektionist så vill jag att allt ska vara perfekt hehe!

Hur har ni haft det på ert lov eller ska ni kanske ha lov nu eller om en vecka? Vad ska ni hitta på? Hade varit roligt att ta del av vad ni gör.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>