Godmorgon!

Jag gick upp för en timme sedan och herre gud va de snöar utanför här i Göteborg. Snön faller bara ner men det är inte lite som jag nämnde innan. Ni kommer få bilder senare idag när du ljusnat ute, då ska jag ut på en promenad med hunden så då får kameran hänga med ut en sväng. 

28033420_2019960131609816_1375312067_o

Inte så mycket som händer idag faktiskt, ska upp och hälsa på min APL plats här i Göteborg och sedan händer väl inte så mycket mer. Såg någon av er på sista avsnittet av bron igår?? Vill så badly har en uppföljare nu, vill veta hur de blev med Saga efter att hon nu slutat som polis osv!! Vill veta mer nu haha, låter helt galen säkert men har verkligen fastnat för bron. Eftersom jag inte såg på de två första säsongerna (2010/2011) så har jag börjat kolla ikapp då jag verkligen fastnat helt för denna serie, helt galet va bra den är.  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>