måndag 26/3-2018

Tredje veckan påbörjad av min APL innan lovet som är nästa vecka.

Nu när jag är den ända praktikanten i stallet så blev du betydligt mer jobb än de förra veckorna som varit. Vilket visades när vi släppte ut privat hästarna och även mockade lösdriften där ridskolehästarna går förutom när de tas in vid lunch för lektionerna.

Vi lunch fodrar alltid privat hästarna runt elva tiden varje vardag, för er som undrar tar vi aldrig in privat hästarna utan släpper bara ut på morgonen. In tagning av hästarna är nog det jag varit räddast för när jag kom dit första dagen, men idag är jag glad att modet vuxit inom mig. Att stå där och se hästarna komma galopperandes emot än kan vara läskigt men även en skön känsla att komma över en rädsla som denna. 

HECTOR-1030x687

Har fått en fråga om vilket favorit ekipage och även min favorit hingst är. Här ovan kom mitt svar på eran fråga,   Bertram Allen och Hector van d’abdijhoeve är ekipaget. Hingsten är då alltså Hector, hans hopp tekning är nog den jag gillar mest med honom. Riktigt försiktig häst vilket man ser tydligt på denna bilden från Global Champions League i Miami, USA.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>