Härlig dag i stallet

Wow vilket väder Sverige bjuder på!

Känns äntligen som att sommaren är på gång. Dagen i stallet började med att jag la in kraft foder åt ridskolans hästar och sedan mockade jag åt två av hästarna. Jag fortsatte sedan med att soppa stallgångarna i ridskolan stall och privat stallet, plus hela läktaren i stora ridhuset. 

Hann med lite mer idag så valde att linda ihop lindorna och fixa rent paddarna i sadelkammaren, vilket var mycket uppskattat.

IMG_0332[1]

Bjuder på en bild när Sattis stal min keps.

Dagen fortsatte med att jag åt lunch, och efter det tog vi in hästarna från lösdriften i full fart!

Och sedan var det dags att mocka lösdriften, det var som sagt riktigt härligt väder ute så kunde vara ute och mocka i bara t-shirt, riktig sommar känsla. 

IMG_0325

Nu var det dags att tvätta hästarna, rumporna och benen. 

Då upptäckte jag att Sattis (ponnyn på bilden ovan) hade ett öppet sår på höger bakben som var hyfsat djupt, så jag valde att ringa en av ridlärarna och informera henne. Hon sa att jag skulle tvätta rent såret så gott jag kunde, och jag hoppas att dem lindar det, då jag var tvungen att fortsätta med de andra hästarna.

IMG_0338

IMG_0336

Min favorit häst Lego – Legonairs , ‘A horse with a heart of a lion’ 

Bild cred – Zaras Blogg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>