gårdagen

IMG_1959IMG_2007

Lite bilder i från Lördagen som spenderades med Karolina och hennes tinker Lucius aka Lusse, men även mini Wilma som jag kallar henne. Min dag började tidigt på morgon, redan klockan tjugo över fem.  Kommer bilder längre ner på Karolina och Lucius i slutet av inlägget självklart. En jätte fin tinker hingst som ni kanske såg under EM? Karolina hade en uppvisning på Heden så om ni känner igen honom kan ni gärna skriva om vad ni tycker om denna snyggingen.

Dressyr tävlingen i säg såg väldigt bra ut och även domarens procent såg jätte bra ute. Men självklart är de ryttarens känsla som avgör om vad hon tycker. Men i mina ögon såg de väldigt bra ut för att vara tredje gången de tävlar någonsin tillsammans och även första gången utomhus.

IMG_1999IMG_1932IMG_1928IMG_1937

på tredje bilden leder mini Wilma Lusse!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>