några planer?

Som det ser ut nu så åker jag till Göteborg i morgon, så blir att packa resten idag som ska med upp! Städar rummet idag nämligen så blir det lättare att fortsätta packningen efteråt. Men vad händer i Göteborg kanske ni undrar? Jo först och främst ska jag på öppet hus, på Sveriges Ridgymnasium (Kungsbacka). Kommer självklart inlägg om detta och mina funderingar om skolan etc. Sedan tror jag inte så mycket händer, vara med familjen helt enkelt. Jag och min lille bror åker dit samtidigt, jag kommer fram lite tidigare. Hoppas även att mitt nya sim kort har kommit idag och att det fungerar nu.. Annars blir det att spara ihop till en ny mobil.. 

Ska försöka uppdatera ikväll, beroende på om appen tillåter mig att logga in.. Har appen krånglat för er också???

Motivational-Fitness-Quotes-Memes

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>