Barriär (swb)..

unnamed

Från pay and riden förra helgen som slutade med ett personbästa på 59,29 %. Nästa gång kommer vi över 60 sträcket, får vi hoppas i alla fall. Han va sjukt fin på framridningen även inne på banan, men problemet va att han låg på bettet och verkligen va super stark. Sedan kom han ju med lite överraskningar i båda galopperna.. Efter ökad galopp snett igenom så ska man sakta av till trav men nä nä, för första gången byltade han galopp?! (Lite fram tung men oj vad han överraskade mig då han aldrig bytt galopp tidigare speciellt i dressyren.)

unnamed-1

Super fina bilder tagna av Vilma Numanson, som kom till min räddning och fick så fina bilder på och Barriär vilket jag är jätte tacksam över!!

unnamed-2

mailade bilderna från mobilen till skoldatorn vilket förstörde kvalitén väldigt väldigt mycket.. finns full kvalité på min 

Instagram: wilmahabermann

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>