what to do?

Först och främst, wow vilket väder vi fått till Sverige. Nu slipper man åka utomlands i alla fall, eftersom delar av Sverige till helgen ska få upp mot 30 grader varmt?! Hur sjukt är inte detta egentligen?

Tillbaka till saken, min helg har varit toppen och snart på börjas en ny helg som kommer spenderas uppe i Göteborg med familjen, bästa tjej kompisen och pojkvännen. Lördagen kommer spenderas inne i centrala Göteborg och på Liseberg får hoppas på fint väder den dagen. Har en viktig fråga till er tjejer, vad ska jag har på mig för något? Inte något vitt då Liseberg innehåller vatten attraktioner. Behöver lite råd och tips, för har verkligen inga idéer alls.. 

Ska försöka ta lite bilder hur dagen och dessutom kommer ni få se en hel del roliga bilder på min instagram och förmodligen snapchat, who knows! 

instagram: wilmahabermann eller fitneessqueen

snapchat: waymoofficial

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>