Fredag o Göteborg!

Bild 2018-05-25 kl. 11.02 #2

Denna veckan har verkligen segat sig fram ordentligt, men samtidigt har jag hunnit med så mycket mera än vad jag gjort tidigare. En kurs är klar gjort fyra prov denna veckan alla godkända! En muntlig redovisning på Engelskan klar, nu har jag matte prov och Engelska prov kvar! (och någon ynka biologi uppgift kvar men det fixar jag innan jag slutar och på tåg resan mot Göteborg. Mathilda aka ankan kommer möta mig inne på centralen sen går vi mot Heden, där jag måste ladda mitt busskort för morgon dagen! Köpte dricka för att ha på tåget sedan ska jag köpa en kaffe och bulle sedan, tack vare min bistro points för varje köp av resa.

Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig dag och fler inlägg kommer framåt dagen!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>