Ut på nya äventyr

Hej allihopa, just nu sitter jag på tåget upp mot Segersta Equestrian och min APL tid som ska spenderas på bästa sätt. Kan ju tala om att det inte är lite packning jag har med mig, men när jag väl kommit fram till Stockholm så möter Natalie mig och vi kör mot Bromma för att hämta o lämna alla hjärtans dag presenter till Erland och mig. Som många kanske vet har de tråkigt nog tagit slut i mellan oss men vi är fortfarande vänner vilket är en otrolig lättnad då han är ett otroligt stöd i min satsning. Så vill inte ha onödiga kommentarer på mina sociala medier och Erland vill inte ha något på sina heller så hoppas ni accepterar detta. Har inga riktiga planer för denna helgen, ska mer komma till rätta, se mig omkring och ta lite fina bilder så det är som sagt SNÖ med stora bokstäver där uppe. Även kommer youtube bli uppdaterat varannan eller varje dag under dessa dagarna, få se hur mycket jag hinner med. Som några av er redan vet, åker jag även till England i sommar under en period förr jobb, Hos vem? Det får ni veta då, för detta är sjukt riktigt sjukt. Är verkligen tacksam för den chansen jag får. Men det kan vi ta när det närmar sig mer ordentligt, får då kommer packnings vloggar  osv.

43951306_2185420421730452_8379668858797031424_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>