sent men aldrig

51433324_379710955913892_8442466928546545664_n 51392675_767823623586749_1135477924430872576_n

Då förra inlägget försvann av någon konstig anledning får jag sätta mig och börja om hela alltet men denna gången fungerar det med bilderna i alla fall vilket jag är glad över. Som jag skrev i tidigare inlägg har jag verkligen inte haft energin att uppdatera här på bloggen eller på youtube vilket är förståeligt då jag märkt att jobba i ett tävlings stall med en stor anläggning tar otroligt mycket tid och energi. Bilderna ni ser ovan är från gårdagens jobb, där jag fick chansen att grooma för en av stallets riktigt duktiga ryttare, fick ingen bild på när jag groomade Mc Queen då det va stressigt där men ni kommer få en bild på henne från hagen istället längre ner istället. Kommer jobba på söndag och nästa lördag innan jag åker hem till Göteborg istället. Vill se hur det är på helgerna om det är samma sak eller om det är lite annorlunda i arbetet på anläggningen.  Dagarna har innehållit att släppa ut och in hästarna, göra i ordningen dem för ridning eller för vatten träningen vilket ni sett i en av mina Youtube videos om ni kollat in kanalen. Kommer även ladda upp en video där imorgon då jag kommer svara på frågor som jag fått in för ett tag sen. En del av dem kommer jag tyvärr inte ta med av anledningen att dem handlar om mig och Erland. Det är helt enkelt ett fortsatt känsligt ämne för mig att prata om, kanske kan den ena frågan i en separat video om ni vill det. Det va rätt många som frågade hur vi träffades osv så kan kanske ta det i en egen video någon gång. Åter till att prata om APL, jag kan knappt fatta att de redan är fredag imorgon. Tiden går så otroligt snabbt när man har roligt och ibland måste jag hantera stressiga situationer vilket jag inte är van vid men börjar komma in i rytmen nu, måste vänja mig inför kommande planer framåt nu detta året. Dagen fortsatte med att sedan ta in de hästar som gått ute på eftermiddagen. Som ni kanske förstår går inte alla hästar ute samtidigt utan en del går ute på morgonen fram till lunch, sedan resterande hästar ute på eftermiddagen. 

51949674_309312996390375_4826726518312927232_n Här har ni Mc Queen ute i hagen, hon är verkligen otroligt fin verkligen. Har några favoriter här uppe, men alla är verkligen fina speciellt Mc Queen, Sir Adam och några till har jag verkligen gillat. Men åter igen till apl haha, men det jag gör är exakt samma sak hela tiden. Blir nog annat nu i helgen istället, men ska försöka uppdatera bättre nu. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>